ANASAYFA
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
ÜRÜNLERİMİZ
DANA GURUBU
KUZU GURUBU
TAVUK GURUBU
HİNDİ GURUBU
SAKATAT GURUBU
TARİHÇE
HİZMETLERİMİZ
EVE TESLİMAT HİZMETLERİ
YALÇINDAĞ KART HİZMETLERİ
ADAK VE KURBAN HİZMETLERİ
BİLGİ BANKASI
FAYDALI BİLGİLER
BİZDEN HABERLER
MANŞETLER
VİDEOLARIMIZ
KURUMSAL
VİZYONUMUZ
MİSYONUMUZ
BASINDA BİZ
ÇALIŞMA ORTAMIMIZ
İLETİŞİM
SİPARİŞ HATTI
0216 418 80 40 -
Dahili 126
MANŞETLER
MANŞETLER
DOĞUM GÜNÜ KÖFTESİ
180C 50 dakikada.ısıtılmış fırında,sevdiklerinize nefis süpriz..
EVLERE SERVİS
400 tl üstü siparişleriniz kapınızda..
TAVUK ROSTO
150c,50 dakikada doyumsuz lezzet
ANTRİKOT KUŞBAŞI
Taskebabında,dana kavurmada ideal yumuşaklık ve lezzet.
SÜT KUZU PİRZOLA
Teflon,ızgara ve mangalın vazgeçilmez lezzeti...
KADIKÖY MAĞAZAMIZ
Tarihi Kadıköy Çarşısında Bir Lezzet Durağı...
LEZZET YOLU...
Yalçındağ’daki tüm etler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir.
Lezzet Yolu...
Yalçındağ’daki tüm etler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir.
Kadıköy Mağazamız
Tarihi Kadıköy Çarşısında Bir Lezzet Durağı...
TAVA KOKOREÇ
Kokoreç yapımında kullanılan bağırsaklar büyükbaş veya küçükbaş hayvanlara ait olabilmekle birlikte lezzet açısından süt kuzusundan elde edilen bağırsağın kullanımı tercih edilir. Öncelikle bağırsaklar içten ve dıştan temizlenir. Kokorecin iç kısmı bumbardan, dış kısmı ince bağırsaktan yapılır. Uzunca bir şişe bumbarlar geçirilerek başlanır. Daha sonra ince bağırsaklar şişin etrafına defalarca dolanır. Ara ara inceyağ tabakaları yerleştirilir
SÜT KUZU ÇÖP ŞİŞ
Ustalarına göre her kebabın farklı bir püf noktası var. Etler mutlaka sarımsak, salça, zeytinyağı, toz biber ve kekik gibi baharatlarla terbiye edilmeli. Mangalda şiş kebap yapacaksanız etlerin arasına mutlaka kuyruk yağı dizmelisiniz. Şiş için en iyi et hayvanın bel kısmından alınmış olanı.
DANA PİRZOLA
Antrikot etinin kemikli kesilmiş olanıdır. Antrikota göre farkı sadece kemik değildir dana pirzola Dry Aged yöntemi ile dinlendirilir. Dry Aged kuru dinlendirme demektir. Dana pirzola 28 gün boyunca özel dolaplarda dinlendirilir. Kendine has bir aroma kazanır ve aynı zamanda et yumuşar.