• ANASAYFA
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • YOUTUBE
Lezzet Yolu Yalçındağ
  • ÜRÜNLERİMİZ
    • DANA GURUBU
    • KUZU GURUBU
    • TAVUK GURUBU
    • HİNDİ GURUBU
    • SAKATAT GURUBU
  • TARİHÇE
  • HİZMETLERİMİZ
    • EVE TESLİMAT HİZMETLERİ
    • YALÇINDAĞ KART HİZMETLERİ
    • ADAK VE KURBAN HİZMETLERİ
  • BİLGİ BANKASI
    • FAYDALI BİLGİLER
    • BİZDEN HABERLER
    • MANŞETLER
    • VİDEOLARIMIZ
  • KURUMSAL
    • VİZYONUMUZ
    • MİSYONUMUZ
    • BASINDA BİZ
    • ÇALIŞMA ORTAMIMIZ
  • İLETİŞİM

SİPARİŞ HATTI

0216 418 80 40 - Dahili 126

  • FAYDALI BİLGİLER
  • BİZDEN HABERLER
  • MANŞETLER
  • VİDEOLARIMIZ

MANŞETLER

MANŞETLER

DOĞUM GÜNÜ KÖFTESİ

180C 50 dakikada.ısıtılmış fırında,sevdiklerinize nefis süpriz.. 

EVLERE SERVİS

400 tl üstü siparişleriniz kapınızda..

TAVUK ROSTO

150c,50 dakikada doyumsuz lezzet

ANTRİKOT KUŞBAŞI

Taskebabında,dana kavurmada ideal yumuşaklık ve lezzet.  

SÜT KUZU PİRZOLA

Teflon,ızgara ve mangalın vazgeçilmez lezzeti...

KADIKÖY MAĞAZAMIZ

Tarihi Kadıköy Çarşısında Bir Lezzet Durağı...

LEZZET YOLU...

Yalçındağ’daki tüm etler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir.

Lezzet Yolu...

Yalçındağ’daki tüm etler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir.

Kadıköy Mağazamız

Tarihi Kadıköy Çarşısında Bir Lezzet Durağı...

TAVA KOKOREÇ

Kokoreç yapımında kullanılan bağırsaklar büyükbaş veya küçükbaş hayvanlara ait olabilmekle birlikte lezzet açısından süt kuzusundan elde edilen bağırsağın kullanımı tercih edilir. Öncelikle bağırsaklar içten ve dıştan temizlenir. Kokorecin iç kısmı bumbardan, dış kısmı ince bağırsaktan yapılır. Uzunca bir şişe bumbarlar geçirilerek başlanır. Daha sonra ince bağırsaklar şişin etrafına defalarca dolanır. Ara ara inceyağ tabakaları yerleştirilir

SÜT KUZU ÇÖP ŞİŞ

Ustalarına göre her kebabın farklı bir püf noktası var. Etler mutlaka sarımsak, salça, zeytinyağı, toz biber ve kekik gibi baharatlarla terbiye edilmeli. Mangalda şiş kebap yapacaksanız etlerin arasına mutlaka kuyruk yağı dizmelisiniz. Şiş için en iyi et hayvanın bel kısmından alınmış olanı.

DANA PİRZOLA

Antrikot etinin kemikli kesilmiş olanıdır. Antrikota göre farkı sadece kemik değildir dana pirzola Dry Aged yöntemi ile dinlendirilir. Dry Aged kuru dinlendirme demektir. Dana pirzola 28 gün boyunca özel dolaplarda dinlendirilir. Kendine has bir aroma kazanır ve aynı zamanda et yumuşar.
Lezzet Yolu Yalçındağ

© Copyright 2014 Yalçındağ Et Entegre Gıda San. ve Tic. A.Ş. All Rights Reserved.